Privacy Policy

PRIVACY POLICY for the website www.honestfields.com


Honest Fields Europe S.R.L. (hereinafter referred to as “Honest Fields”), registered at the Ialomita Trade Register with no. J21 / 643/2018, C.U.I. RO40151703, headquartered in Romania, Ialomita county, Balaciu commune, Agricultorilor street, no. 6, processes the personal data provided when accessing the website www.honestfields.com (hereinafter referred to as "the Website") in accordance with the legal provisions on the processing of personal data.

To find out more about how we process your personal data and what rights you have according to the law, please read the following information:

1. THE PERSONAL DATA COLLECTED
The personal data processed through our website are either provided directly by you (e.g., when you contact us through the contact details we provide within the “Contact us” section) or observed by us when you browse our website (e.g., cookies, IP).

Data processing when you choose to contact us:

You can contact us through the details provided on the website (by e-mail, telephone or by any other forms or means provided). We will process your contact details, as well as other information you choose to send us.

We process this personal data based on our legitimate interest, in order to answer your questions and requests or on the basis of taking steps to conclude or execute a contract, as the case may be. We will retain this data for a necessary, justifiable, and reasonable period of maximum 3 years.

Data observed after you are browsing the website:

The website automatically collects certain information and stores it in log files. The information may include, as appropriate, Internet Protocol (IP) addresses, the region or general location where your computer or device accesses the Internet, the type of browser, the operating system, and other information regarding the use of the website, including a history of the pages you are viewing. We use this information to help us design our site so that it best meets the needs of our users.

2. DISCLOSURE OF DATA TO THIRD PARTIES
We may also disclose your personal data to third parties in the following situations:
(A) companies that provide us with products and services or companies that we work with, such as:
(i) media or marketing agents, such as those who organize promotional campaigns, who administer our website, other types of marketing and sales or customer support;
(ii) website services: analytical, advertising;
(iii) information technology and support system providers;
(iv) our business representatives (e.g. distributors, importers).
(B) other entities, such as: public authorities and institutions, auditors, lawyers and other external professional consultants, when their activity requires knowledge of the data or when the law requires us to disclose them.

3. DATA TRANSFERS OUTSIDE THE EUROPEAN ECONOMIC AREA (EEA)
Should we use non-EEA providers who may have access to your data for the provision of services or collaboration with Honest Fields, we will take appropriate measures to ensure that they adequately protect your personal data, in accordance with this policy.

4. YOUR RIGHTS
Based on the conditions provided by the applicable legislation (GDPR), you have the following rights:
If you have given your consent to certain Processing activities, you may withdraw this consent at any time with future effect. Such withdrawal shall not affect the lawfulness of the processing prior to the withdrawal of consent.

Right of access: You have the right to be notified, upon request, if your personal data are processed, and if so, you have the right to request access to them. The information includes, but is not limited to, the purposes of the Processing, the categories of personal data affected and the recipients or categories of recipients to whom your Personal Data has been or will be disclosed. You have the right to obtain a copy of the Personal Data processed. For additional copies, we may charge a reasonable fee based on administrative costs.

Right to rectification: You have the right to obtain from us the rectification of your incorrect personal data. Depending on the purposes of the Processing, you have the right to complete incomplete Personal Data, including through an additional statement.

Right to delete ("right to be forgotten"): You have the right to ask us to delete your Personal Data by sending an email to office@honestfields.com.

Right to restriction: You have the right to request the restriction of the processing of your personal data. In this case, the respective data will be marked and can be processed by us only for certain purposes.

Right to data portability: You have the right to receive your personal data that you have provided to us, in a structured, common format that can be read by devices, and you have the right to transmit this data to another entity without objections from our side.

Right to object: You have the right to object, for reasons related to your particular situation, at any time, to the processing of your personal data by us, and we may be asked not to process your personal data. Exercising this right does not involve any cost. This right may be invalidated in particular if the processing of your personal data is necessary for the formalities related to the conclusion of a contract or for the fulfillment of an already concluded contract.

The rights mentioned above will be exercised by formulating a written request, dated, and signed, submitted to Honest Fields at the postal address of Ialomita county, Balaciu, 6 Agricultorilor street, or at the email address office@honestfields.com . Within the reqest, you can indicate if you want the information to be communicated to a certain address, which can also be by e-mail, or through a correspondence service to ensure that the delivery will be made only to you personally. Please note that before accepting any such request, we reserve the right to verify your identity to ensure that the request comes from you.
Honest Fields will communicate the requested information, within 30 days from the date of receiving your request.
You also have the right to file a complaint with the National Authority for the Supervision of Personal Data Processing.

5. HOW YOU CAN CONTACT US. MISCELLANEOUS
Please address your questions and requests about the processing of personal data following the contact instructions in the “Contact us” section of this website or directly by e-mail to office@honestfields.com.

This policy may be modified whenever we deem it necessary and will be made known by posting on the Website.




POLITICA DE CONFIDENTIALITATE pentru website-ul www.honestfields.com


Honest Fields Europe S.R.L. (denumita in continuare “Honest Fields”), inregistrata la Registrul Comertului Ialomita cu nr. J21/643/2018, C.U.I. RO40151703, cu sediul in Romania, judetul Ialomita, comuna Balaciu, strada Agricultorilor, nr. 6, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate cu ocazia accesarii website-ului www.honestfields.com (denumit in continuare „Website-ul”) in conformitate cu dispozitiile legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru a afla mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele cu caracter personal si ce drepturi aveti, va rugam sa lecturati informatiile care urmeaza:

1. DATELE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE

Datele cu caracter personal prelucrate prin website-ul nostru sunt fie furnizate direct de dvs. (de ex.  cand ne contactati prin intermediul datelor de contact pe care vi le punem la dispozitie), fie observate de noi atunci cand navigati pe site-ul nostru (cookie-uri, IP, etc.).

Prelucrarea datelor atunci cand alegeti sa ne contactati dvs.:

Ne puteti contacta prin intermediul detaliilor puse la dispozitie pe website (prin e-mail, telefonic sau prin orice alte formulare sau mijloace puse la dispozitie). Vom prelucra datele dvs. de contact, precum si alte informatii pe care alegeti sa ni le transmiteti.

Prelucram aceste date cu caracter personal in baza interesului nostru legitim, pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile dvs. sau in temeiul efectuarii demersurilor in vederea incheierii sau executarii unui contract, dupa caz. Vom retine aceste date pentru o perioada necesara, justificabila si rezonabila de maxim 3 ani.

Date observate in urma navigarii pe website:

Website-ul colecteaza anumite informatii in mod automat si le stocheaza in fisiere de tip log. Informatiile pot include, dupa caz, adresele protocolului de internet (IP), regiunea sau locatia generala unde computerul sau dispozitivul dvs. acceseaza internetul, tipul browser-ului, sistemul de operare si alte informatii privind utilizarea site-ului web, inclusiv un istoric al paginilor pe care le vizualizati. Utilizam aceste informatii pentru a ne ajuta sa concepem site-ul nostru astfel incat sa corespunda cat mai bine nevoilor utilizatorilor nostri.

2. DEZVALUIREA DATELOR CATRE TERTI

Vom mai putea dezvalui datele dvs. cu caracter personal unor terti in urmatoarele situatii:
(A) societatilor care ne furnizeaza produse si servicii sau companiilor cu care colaboram, cum ar fi:
(i) agentii media sau de marketing, precum cele care organizeaza campanii promotionale, care administreaza website-ul nostru, alte tipuri de marketing si vanzari sau suportul oferit clientilor;
(ii) servicii website: analitice, publicitare;
(iii) furnizorii de sisteme de tehnologia informatiei si suport;
(iv) reprezentantilor nostri in materie de business (ex. distribuitori, importatori).
(B) altor entitati, cum ar fi: autoritati si institutii publice, auditori, avocati si alti consultanti profesionisti externi, atunci cand activitatea lor impune cunoasterea datelor sau atunci cand legea ne impune sa le divulgam.

3. TRANSFERURI DE DATE IN AFARA SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN (SEE)

In cazul in care vom utiliza furnizori din afara SEE, care ar putea avea acces la datele dvs. pentru prestarea serviciilor sau colaborarea cu Honest Fields, vom lua masurile adecvate pentru a asigura faptul ca acestia protejeaza datele dvs. cu caracter personal in mod adecvat, in conformitate cu aceasta politica.

4. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de Prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea Prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.

In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul de acces: Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile Prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastra cu caracter personal. Aveti dreptul de a obtine o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.

Dreptul la rectificare: Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. In functie de scopurile Prelucrarii, aveti dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.

Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal, prin transmiterea unui email la adresa office@honestfields.com .

Dreptul la restrictionare: Aveti dreptul de a solicita restrictionarea Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.

Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.

Dreptul de a obiecta: Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram Datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat in special daca Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre Honest Fields la adresa postala judetul Ialomita, comuna Balaciu, strada Agricultorilor, nr. 6– sau la adresa de email office@honestfields.com . In cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

Honest Fields va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.

De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

5. CUM NE PUTETI CONTACTA. DIVERSE

Va rugam sa adresati intrebarile si cererile dumneavoastra despre prelucrarea datelor cu caracter personal urmand instructiunile de contact din sectiunea acestui website sau direct prin e-mail la adresa office@honestfields.com.

Aceasta politica poate fi modificata ori de cate ori consideram necesar, urmand sa fie adusa la cunostinta prin postarea pe Website-ul nostru.

©2021 HONEST FIELDS EUROPE
Web design : Light Pixel